Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt

Vers & Fijn Benelux lanceert per 1 december aanstaande een innovatief online foodplatform genaamd Verstrade. Dit foodplatform is bedoeld voor ambachtelijke foodproducenten die rechtstreeks zaken willen doen met de Nederlandse horecamarkt.

Verstrade faciliteert in online bestel –en betaalgemak en biedt tevens een landelijk dekkende fijnmazige distributie aan naar de B2B markt. Vers&Fijn Benelux B.V. verwacht dat het aantal deelnemende online foodbedrijven eind van dit jaar al op foodproducenten/verwerkers/importeurs staat. Het kenmerk van de foodproducent is dat een hoog ambachtskarakter en transparantie van oorsprong kent en producten op verantwoorde wijze worden geproduceerd. Er bestaat grote belangstelling vanuit restaurants, hotels, speciaalzaken, delicatessenwinkels, catering en zorginstellingen om bestellingen efficiënter te doen en meer (streek) producten rechtstreeks bij producenten in te kopen zonder tussen kanalen. De geconditioneerde fijnmazige vers distributie van Vers&Fijn Benelux is de schakel tussen producent en zakelijke afnemersmarkt.Het unieke online bestelconcept biedt foodproducenten landelijke verkrijgbaarheid van lokale en authentieke food producenten aan en biedt voor de horecamarkt meer inspiratie en dagvers producten op 1 gezamenlijk platform. De categorieën met producenten in vlees, vis, zuivel, AGF, delicatessen, brood en banket, wijn zal een geheel transparant karakter tonen met prijzen en profiel van de producent en storytelling.

Het platform Verstrade en de organisatie van Vers&Fijn Benelux speelt in op verduurzaming door de keten korter, sneller, efficiënter, schoner en transparanter te maken. De horeca zal kleinere bestellingen op basis van dagelijkse behoefte online kunnen plaatsen, waardoor voedselverspilling drastisch gaat verminderen. In 2020 wil Vers & Fijn Benelux de fijnmazige distributie in geheel Nederland voor de horecamarkt met elektrische voertuigen beleveren.

Vers&Fijn Benelux is een onafhankelijke distributeur van koelvers producten waarbij MVO en innovatie een bepalend onderdeel zijn. Voor meer dan 100 foodproducenten distribueert Vers & Fijn Benelux dagelijks naar de zakelijke markt. Voor meer informatie over Verstrade kunt u terecht bij M .Alsalhi en L. Nolen, via 030 2270438 of via klantenservice@versenfijn.nl.

Vers & Fijn Benelux staat van 8 tot en met 11 januari 2018 op de Horecava Amsterdam (hal 7).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.