
Abonneren
Vacatures
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
- Manager Operations Ethiopia
- Quality controller
- Manager Packing Station
Top 5 - gisteren
- Ramon Alcedo nieuwe directeur van Fairtrasa Peru
- Normec Groen Agro Control eerste commerciële laboratorium dat PFAS analyseert onder accreditatie
- Het geheim van Gisele Bündchen? Lokaal en biologisch eten
- "Hillegom doet genoeg aan bio-bollenteelt"
- Bestuurlijke consultatie landbouwakkoord door LTO-bestuurders
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
Verstrade faciliteert in online bestel –en betaalgemak en biedt tevens een landelijk dekkende fijnmazige distributie aan naar de B2B markt. Vers&Fijn Benelux B.V. verwacht dat het aantal deelnemende online foodbedrijven eind van dit jaar al op foodproducenten/verwerkers/importeurs staat. Het kenmerk van de foodproducent is dat een hoog ambachtskarakter en transparantie van oorsprong kent en producten op verantwoorde wijze worden geproduceerd. Er bestaat grote belangstelling vanuit restaurants, hotels, speciaalzaken, delicatessenwinkels, catering en zorginstellingen om bestellingen efficiënter te doen en meer (streek) producten rechtstreeks bij producenten in te kopen zonder tussen kanalen. De geconditioneerde fijnmazige vers distributie van Vers&Fijn Benelux is de schakel tussen producent en zakelijke afnemersmarkt.
Het unieke online bestelconcept biedt foodproducenten landelijke verkrijgbaarheid van lokale en authentieke food producenten aan en biedt voor de horecamarkt meer inspiratie en dagvers producten op 1 gezamenlijk platform. De categorieën met producenten in vlees, vis, zuivel, AGF, delicatessen, brood en banket, wijn zal een geheel transparant karakter tonen met prijzen en profiel van de producent en storytelling.
Het platform Verstrade en de organisatie van Vers&Fijn Benelux speelt in op verduurzaming door de keten korter, sneller, efficiënter, schoner en transparanter te maken. De horeca zal kleinere bestellingen op basis van dagelijkse behoefte online kunnen plaatsen, waardoor voedselverspilling drastisch gaat verminderen. In 2020 wil Vers & Fijn Benelux de fijnmazige distributie in geheel Nederland voor de horecamarkt met elektrische voertuigen beleveren.
Vers&Fijn Benelux is een onafhankelijke distributeur van koelvers producten waarbij MVO en innovatie een bepalend onderdeel zijn. Voor meer dan 100 foodproducenten distribueert Vers & Fijn Benelux dagelijks naar de zakelijke markt. Voor meer informatie over Verstrade kunt u terecht bij M .Alsalhi en L. Nolen, via 030 2270438 of via klantenservice@versenfijn.nl.
Vers & Fijn Benelux staat van 8 tot en met 11 januari 2018 op de Horecava Amsterdam (hal 7).
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport