Met financieel geograaf Ewald Engelen als spreker

Eindejaars-editie BioBorrel: dinsdag 19 december

Dinsdag 19 december vindt de laatste BioBorrel van het jaar plaats bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De BioBorrel start om 18:00 uur. Initiatiefnemers Eymert van Manen en Thomas van Hasselt zijn verheugd om de komende spreker aan te kunnen kondigen, zo geven ze in de uitnodiging aan: financieel geograaf en hoogleraar Ewald Engelen. Hij zal zijn uitdagende visie geven op de positie van de bio-wereld in financieel-economisch perspectief, voor consument, bio-sector en overheid. Tevens zal hij, in lijn met de vorige BioBorrel, verder ingaan op het 'true cost accounting' principe.

In het tweede deel van deze eindejaars-editie willen Eymert en Thomas graag samen met de aanwezigen de verdere richting van de BioBorrel bespreken. Aanmelden kan tot 10 december.

Aansluitend aan de discussie wordt de aanwezigen mede dankzij de Vrienden van de BioBorrel een drankje aangeboden. Wie tijd en zin heeft, kan daarna tegen 20:00 uur met andere aanwezigen blijven eten bij het eetcafé van Pakhuis De Zwijger.

Klik hier
voor meer informatie en aanmelden.



Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.