Biologische boerderijwinkel Hoeve Doelwyck opent haar deuren

Biologische Boerderijwinkel Hoeve Doelwyck opent aanstaande vrijdag voor de eerste keer haar deuren aan de Zuidzijdsedijk 31 te Zuidzijde (gemeente Korendijk). Voortaan kun je er iedere vrijdag en zaterdag verse biologische aardappelen, groenten, fruit en kaas kopen. Hoeve Doelwyck is een biologische landbouwbedrijf gevestigd in de eeuwenoude hoeve in buurtschap Zuidzijde. Hier wordt zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest geteeld. Alle gewassen wordt in de bodem geteeld en genetische modificatie is niet toegestaan.

Wekelijks kun je op vrijdag van 15:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur in de schuur je boodschappen doen. Graag vertellen boer en boerin hoe je de groenten en het fruit het lekkerste kunt bereiden en hoe je ze het beste kunt bewaren. Ook willen zij hun klanten inspireren om nieuwe, onbekende producten uit te proberen. 

Voor meer informatie: www.doelwyck.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.