"Men vond de ambiance heel mooi"

Fotoreportage: Proeverij v/d Natuur 'op het juiste spoor'

Tholen - Het Spoorwegmuseum vormde gisterenavond een prachtig decor voor de jaarlijkse Proeverij v/d Natuur. Circa 50 leveranciers hadden zich verzameld op het stationsplein van het museum. Zij lieten de klanten van Natudis en Kroon Biologische Verswaren genieten van de zeer uiteenlopende producten en presenteerden de laatste toevoegingen in hun aanbod. Hiermee gaven ze hen meteen ideeën mee voor in de winkel. Biojournaal was bij de proeverij aanwezig en maakte een uitgebreide fotoreportage met daarin alle aanwezige leveranciers. Klik hier om deze fotoreportage te bekijken.Voorafgaand aan de Proeverij v/d Natuur kregen de klanten een biologische lunch aangeboden. Met daaropvolgend de lezing 'Hoe maak je van je klant een echte fan' (door Rick Koster) en een workshop. Hiervoor kon men uit drie verschillende workshops kiezen, namelijk: 'Lekker koken met seitan, tofu en tempeh' met Jeroen Look, 'Umami' met Guus Vredenburg en 'Klanttevredenheid' met Karin Melissen. "Het dagprogramma is bijgewoond door 130 mensen en op de proeverij zijn naar schatting zelfs meer dan 200 mensen af gekomen", vertelt Janneke Schmidt, medewerker Retailcommunicatie bij Natudis.

De medewerkers van Natudis en Kroon kregen lovende reacties over de locatie en de zeer sfeervolle ambiance die daardoor ontstond. Op verschillende plekken kregen de aanwezigen de kans om tussen het proeven door bij te praten. Daar maakten veel aanwezigen dankbaar gebruik van. Janneke beaamt dit. "De reacties waren heel positief, men vond de ambiance heel mooi. De locatie gaf ons de gelegenheid om de proeverij veel breder op te zetten dan voorheen en er was ruimte voor meerdere zitjes waardoor er voldoende gelegenheid was om bij te kletsen."Janneke geeft aan dat de aanwezige leveranciers vanuit de inkoopafdeling benaderd zijn om deel te nemen aan de proeverij. Er stonden met onder andere Tlant Farm Bakery, Simone a Soif en Van Meines Vis ook verschillende debutanten op het stationsplein. "We vinden het erg belangrijk om ook echt iets nieuws te laten zien."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie:

Janneke.schmidt@natudis.nl, www.natudis.nl en www.kroonbiologisch.nl 

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.