Voorafgaand aan de Proeverij v/d Natuur kregen de klanten een biologische lunch aangeboden. Met daaropvolgend de lezing 'Hoe maak je van je klant een echte fan' (door Rick Koster) en een workshop. Hiervoor kon men uit drie verschillende workshops kiezen, namelijk: 'Lekker koken met seitan, tofu en tempeh' met Jeroen Look, 'Umami' met Guus Vredenburg en 'Klanttevredenheid' met Karin Melissen. "Het dagprogramma is bijgewoond door 130 mensen en op de proeverij zijn naar schatting zelfs meer dan 200 mensen af gekomen", vertelt Janneke Schmidt, medewerker Retailcommunicatie bij Natudis.
De medewerkers van Natudis en Kroon kregen lovende reacties over de locatie en de zeer sfeervolle ambiance die daardoor ontstond. Op verschillende plekken kregen de aanwezigen de kans om tussen het proeven door bij te praten. Daar maakten veel aanwezigen dankbaar gebruik van. Janneke beaamt dit. "De reacties waren heel positief, men vond de ambiance heel mooi. De locatie gaf ons de gelegenheid om de proeverij veel breder op te zetten dan voorheen en er was ruimte voor meerdere zitjes waardoor er voldoende gelegenheid was om bij te kletsen."
Janneke geeft aan dat de aanwezige leveranciers vanuit de inkoopafdeling benaderd zijn om deel te nemen aan de proeverij. Er stonden met onder andere Tlant Farm Bakery, Simone a Soif en Van Meines Vis ook verschillende debutanten op het stationsplein. "We vinden het erg belangrijk om ook echt iets nieuws te laten zien."
Klik hier om de fotoreportage te bekijken.
Voor meer informatie:
Janneke.schmidt@natudis.nl, www.natudis.nl en www.kroonbiologisch.nl