Duurzaamheidsmissie in de horeca

Ekoland bij de EKO-netwerklunch

Om ook horecaprofessionals kennis te laten maken met producten van Ekoland, stond Ekoland afgelopen maandag met een aangeklede stand in de Wasvenboerderij te Eindhoven. "Ekoland zorgt voor verduurzaming in de horeca", aldus Anne van Woudenberg, brandmanager bij Natudis.Duurzaam in de horeca

Stichting EKO-keurmerk gaf een presentatie over duurzaamheid in de horeca. De consument koopt in de winkel vijf maal zoveel aan biologische producten als er binnen de horeca in 2017 wordt ingekocht. Toch vindt de gast duurzaamheid belangrijk. Tijdens de Horecava eerder dit jaar heeft de consument/gast aangegeven duurzaamheid zeer belangrijk te vinden.

Ekoland ziet deze beweging ook. Op Iens.nl zoeken jaarlijks al meer dan een miljoen mensen naar duurzame en verantwoorde maaltijden. Speciaal voor de horecaprofessional heeft Ekoland vorig jaar een lijn grootverpakkingen ontwikkeld. Een brede, biologische basis voor een compleet, biologisch restaurantbord.

Platform voor professional

Om de horecaprofessional van alle benodigde informatie te voorzien, heeft Ekoland samen met een team experts het platform www.vankokennaarkoken.nl gelanceerd. Op deze website is onder andere te lezen hoe je meer restaurantgasten kunt aantrekken.

Proefpakket

Meer weten over Ekoland voor de professional en alvast kennismaken met een greep uit het assortiment? Klik dan hier en vraag een gratis proefpakket aan.

Voor meer informatie: www.natudis.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven