Natuurontwikkeling en ondernemerschap creatief combineren

Groen Ontwikkelfonds Brabant zoekt ideeën voor clusters percelen

Het Groen Ontwikkelfonds Brabant daagt ondernemers en burgerinitiatieven uit om met verfrissende ideeën te komen voor acht clusters van percelen in het buitengebied van Brabant. Het gaat om de gemeenten Breda, Zundert, Steenbergen, Son en Breugel, Geldrop-Mierlo, Reusel-De Mierden en Gilze en Rijen. Voorwaarde is wel dat op de beschikbare grond natuurontwikkeling en ondernemerschap op een creatieve wijze worden gecombineerd. 

Deelnemers wordt gevraagd hun ondernemingsplan concreet te maken en in te dienen bij het Groen Ontwikkelfonds Brabant. De plannen worden niet alleen beoordeeld op de aangeboden koop- of pachtprijs, maar ook op de inhoud. Bij de beoordeling wordt meegewogen of en zo ja hoe de plannen passen in de omgeving, zorgen voor de verbetering van natuurwaarden en bijdragen aan een duurzame bedrijfsvoering.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.