"Veel belangstelling voor vegan mayo's en zoetstofvrije producten"

BioBandits in Zuid Korea

Eind oktober heeft BioBandits meegedaan aan een handelsmissie/beurs voor biologische bedrijven naar Zuid Korea. Deze missie was georganiseerd door 'EU-gateway to Korea', een onderdeel van de Europese commissie voor handelsbevordering met Azië. Bijzonder was zeker het feit dat BioBandits de enige Nederlandse bio-producent is die geselecteerd was voor dit evenement. De totale delegatie bestond uit 48 biologische bedrijven uit heel Europa, variërend van producenten van ontbijtgranen tot wijnboeren.

Voorafgaand aan de week was er een selectieprocedure en bijeenkomst in Brussel om de mogelijke geschiktheid voor de Koreaanse markt te toetsen. De invloed van Amerika is onmiskenbaar groot in Korea (er wordt ter plekke niet gesproken over Zuid of Noord) toch wordt er op voedingsgebied vooral gekeken naar trends in West-Europa. Logisch gevolg is dat er vanuit importeurs en lokale retailer veel belangstelling was voor deze groep Europese bio-producenten.

Pieter Bas Alferink: "We kunnen terugkijken op een zeer enerverende en, qua interesse, succesvolle week. De interesse was breed voor onze hele productrange. Toch bleek er ook hier inmiddels extra veel belangstelling te bestaan voor onze range vegan mayo's en volledig zoetstofvrije mayonaise en ketchup. De komende maanden is het zaak de belangstelling om te zetten naar concrete afspraken om BioBandits op het Koreaanse retailschap te zien verschijnen, wij hebben er het volste vertrouwen in dat dit gaat lukken."


BioBandit Hans de Boer in gesprek met geïnteresseerde Koreanen.

Voor meer informatie:

Pieter Bas Alferink
BioBandits
Honingveldsestraat 7A
6665 CA Driel
T: 0382 303942
Pieterbas@biobandits.nl
www.biobandits.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.