Volgens De Grote Hamersma 2018

Neleman Viognier-Chardonnay beste bio-blanco

Afgelopen weekend kwam De Grote Hamersma 2018 uit van wijnschrijver Harold Hamersma. Hamersma is vaste wijnjournalist van Het Parool en NRC Handelsblad en schrijver van diverse boeken over wijn. Voor De Grote Hamersma proeft hij duizenden wijnen; vervolgens schrijft hij alleen over wijnen die volgens hem echt de moeite waard zijn, minimaal rapportcijfer 7. Maar liefst 21 wijnen van Neleman komen in het boek aan bod. Neleman Viognier-Chardonnay beste witte biowijn

Zo goed als het gehele Neleman wijnassortiment kreeg een 8 of hoger. 
Viognier-Chardonnay (exclusief verkrijgbaar bij Hema) werd uitgeroepen tot beste bio-blanco' in de lijst van 100 beste supermarktwijnen. Een grote prestatie voor een Nederlander die in Spanje wijn maakt.

Ook internationaal succes

Afgelopen jaar vielen Neleman wijnen op internationale wijnconcoursen ook al in de prijzen, waarop Harold Hamersma zei: "Neleman valt niet alleen in Nederland in de smaak."

Voor meer informatie: www.neleman.es

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.