'Samen sterk: verenigde koopkracht'

PCG organiseert kwantumaankoop biologische potgrond

Aankoop van biologische potgrond is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Vaak is een minimumafname vereist terwijl de potgrond niet altijd lang bewaart. De transportkosten zijn bij beperkte afname bepalend voor de uiteindelijke kostprijs. Als je slechts een kleine hoeveelheid nodig hebt, kan je bovendien meestal niet kiezen, maar moet je nemen wat op dat ogenblik beschikbaar is. PCG organiseert daarom opnieuw een samenaankoop biologische potgrond. De levering wordt eind januari - begin februari 2018 voorzien.

De samenstelling die door de sector geselecteerd was, en ook nu van toepassing is, is geschikt voor inpotten van kruiden en andere (geen perspotten) (samenstelling 840 – Klasmann).

De potten zijn af te halen op het PCG op de Karreweg 6 in Kruishoutem. De precieze datum (en tijdstip) wordt later bekend.

Interesse in samen aankoop van biologische potgrond? Geef dan onderstaande gegevens vóór 15 december 2017 door aan cedrick@pcgroenteteelt.be onder vermelding van naam, telefoonnummer en e-mailadres. Geef tevens aan hoeveel pallets (33 zakken van 70 liter) of bigbales (2,5 m³) je wenst. 

Opmerking

Ook het PCG zal rekening moeten houden met de voorwaarden van de firma. De levering van de bigbales kan enkel doorgaan indien er in totaliteit minstens 7 besteld worden. Voor bestelling van de zakken moet er telkens met volle pallets besteld worden.

Bron: PCG

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.