"Tillen het culinaire avontuur naar een hoger niveau"

Spirit in De Groene Passage gaat uitbreiden

Tholen - Vanwege het 20-jarig bestaan staat het hele jaar bol van de festiviteiten bij De Groene Passage in Rotterdam. En er is nog meer nieuws te melden over het 'greenminded' winkelcentrum. Spirit in De Groene Passage gaat namelijk uitbreiden, zo bevestigt Daniël Saat. Er zal uitgebreid worden naar de voormalige winkel van Coop op de nummers 39-41. Het gaat om onder meer 318 vierkante meter aan winkelruimte op de begane grond. "Er komt inderdaad een stuk bij. We groeien uit ons jasje en dankzij deze ruimte kunnen we onze toekomstplannen gaan realiseren", aldus Daniël.Hij vervolgt: "We tillen het culinaire avontuur bij Spirit naar een hoger niveau, met het ontwikkelen van een nieuw restaurant. Hier kan je genieten van meerdere gerechtjes begeleid met biologische topwijnen allemaal geserveerd aan tafel. Hoe het er precies uit zal gaan zien gaan we de komende tijd ervaren."

In De Groene Passage zijn zeven 'winkels' gevestigd: supermarkt voor natuurlijke voeding Gimsel, Van Binnen (natuurlijk wonen), schoonheidssalon Aditi, biologische slagerij De Groene Weg, restaurant Spirit, de Wereldwinkel en Gimsel Academy (opleidingen en cursussen).

Voor meer informatie:

Daniël Saat
Spirit in De Groene Passage
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam
010-4046597
d.saat@degroenepassage.nl
www.degroenepassage.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.