Nieuw merk van eigen bodem

Verzorgingsmerk Bubbles leert kinderen over milieu-impact

Nederland is een nieuw merk rijker: Bubbles Natural Bodycare for Kids. Een lijn natuurlijke verzorgingsproducten die speciaal voor kinderen is gemaakt. De initiatiefnemers willen jongens en meisjes bewust maken van wat er gebeurt met alles dat via het afvoerputje 'verdwijnt'.

In en rond huis gebruiken we dagelijks een scala aan chemische stoffen. Zonder dat we ons daar altijd bewust van zijn vervuilen ze het water. Bubbles maakt milde verzorgingsproducten die goed zijn voor kinderen en het milieu. Het assortiment bestaat uit drie producten: Bath & Shower, Shampoo en Conditioner.Kids & bubbles

Bij de ontwikkeling van de producten van Bubbles is rekening gehouden met de behoeften van zowel ouders als hun kinderen. De producten zijn volledig biologisch en geschikt voor een gevoelige kinderhuid. Voor kids sluiten de producten goed aan op hun belevingswereld. Denk aan vrolijke verpakkingen, een handig doseerpompje en schuim. Ook de geur is zo samengesteld dat het kinderen aanspreekt.

Bewustwording

Bubbles wil graag een bijdrage leveren aan het goed zorgen voor de planeet en brengt daarom deze lijn met verantwoorde cosmetica. De producten zijn biologisch afbreekbaar en de verpakkingen zijn gemaakt van biobased PET en voorzien van een zuinige doseerpomp. Op de achterzijde van de verpakking wordt spelenderwijs uitgelegd wat de impact op het milieu is van alles dat door het afvoerputje 'verdwijnt'. Dit wordt geïllustreerd met waterdieren en spreekt tot de verbeelding van zowel jonge als iets oudere kinderen. De producten dragen bij aan de bewustwording dat producten die je gebruikt een positieve of negatieve impact op het milieu kunnen hebben. Zo leren kids dat het gebruik van natuurlijke en biologische producten zoals Bubbles, niet alleen beter is voor zichzelf, maar ook voor de dieren die in het water leven.

Biologisch

De producten zijn NATRUE gecertificeerd en bevatten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Bubbles producten zijn sulfaat-, zeep- en alcoholvrij en bevatten geen gluten. Bubbles is ontwikkeld voor de nog gevoelige huid van kinderen en bevat milde en verzorgende natuurlijke en biologische ingrediënten. Deze zachte formule is niet irriterend en ook geschikt voor kinderen met een droge en gevoelige huid. Het bevat natuurlijke oliën en natuurlijke actieve ingrediënten zoals aloë vera, macademia olie en zonnebloemolie. Het reinigt huid en haar op milde wijze en is verzorgend voor kinderhuid en kinderhaar.

Verkrijgbaarheid

De Bad & Douche (9,95 euro), Shampoo (9,95 euro) en Conditioner (12,95 euro) van Bubbles zijn in een formaat van 200 ml verkrijgbaar, waarmee ze nog goed hanteerbaar zijn voor kinderhanden. Daarnaast zijn ze ook te koop in een reis- of probeerverpakking van 50 ml. 

Voor meer informatie: www.bubblesbodycare.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven