Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van Yogi Tea: White Tea with Aloë Vera en Inner Harmony

Tholen - Yogi Tea greep de start van het theeseizoen aan om twee nieuwe artikelen te introduceren. Het gaat om Ayurvedische kruidentheeën: White Tea with Aloë Vera en Inner Harmony. Arthur Zwart en zijn collega Sofie Vanhove lieten afgelopen zondag en maandag de bezoekers van de BioXpo VitaSana in Brussel maar al te graag proeven van de nieuwe theeën. "De reacties zijn erg positief. De White Tea is makkelijk doordrinkbaar en wordt door onze klanten als laagdrempelig ervaren. De Inner Harmony is een mooie aanvulling op het bestaande rooibos-aanbod van Yogi Tea. Rooibos is een belangrijke productgroep en hierin verwacht men logischerwijs vernieuwing van ons. Met de Inner Harmony bieden we een mooi product aan waarmee we inspelen op de toenemende stress waarmee veel mensen in hun dagelijks leven te kampen hebben."



De White Tea with Aloe Vera is een Ayurvedische kruidenthee met basilicum, madeliefje en kurkuma. "Deze thee is vanwege de aloë vera goed voor de huid. Het zorgt voor zachte regeneratie. De Inner Harmony is een rooibosthee. met citroenmelisse, rooibos en kaneel. Hiermee kan men de dag evenwichtig tegemoet treden. Inner Harmony is speciaal samengesteld om ontspannen met het ritme van het dagelijkse leven om te gaan." Beide doosjes bevatten 17 theezakjes (ieder 1,8 gram).



Voor meer informatie: arthur.zwart@yogiproducts.com