Diverse productintroducties en andere nieuwtjes

Fotoreportage Nederlandse inbreng op BioXpo VitaSana

Tholen - BioXpo VitaSana is de eerste en enige vakbeurs voor de biologische sector in België. Ook steeds meer Nederlandse bedrijven presenteren hun producten tijdens deze beurs. De vakbeurs vond op zondag 15 en maandag 16 oktober plaats in Brussels Expo en Biojournaal bezocht meer dan 30 Hollandse exposanten. Een groot deel daarvan stond in de overkoepelende stands van diverse groothandels. Andere bedrijven besloten juist om een aparte stand te boeken en daarin hun aanbod in te presenteren.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


De stands van FZ Organic Food, GreenAge, Weerribben Zuivel/Zuiver Zuivel en GoPure.

De tropische omstandigheden buiten hadden ook gevolgen voor de situatie op de beursvloer. Zo was het vrij warm in de hal. En veel standhouders hadden het gevoel dat de beurs vanwege de hoge temperaturen buiten toch wat minder bezoekers dan anders getrokken heeft.

Verschillende bedrijven presenteerden nieuwe producten en merken. Bij Biocare products kon men bijvoorbeeld meer informatie inwinnen over het onlangs toegevoegde merk Inika, TerraSana liet proeven van de Triangles, bij imkerij de Traay konden de bezoekers de nieuwe verpakkingen van Bee Natural bewonderen. GreenAge had diverse gerechten klaargemaakt met de nieuwe Sardijnse pasta Fregola als basis. Bij GoPure kregen bezoekers de kans om te proeven van de nieuwe Fruits & Veggies: een mix van gebakken groente en gedroogd fruit. Bij Yarrah presenteerden ze de nieuwe verpakkingen. Natural Temptation komt met kruiden uit de verschillende werelddelen. En Marcel's Green Soap maakte op de beurs wereldkundig dat ze per 1 november een zeer bekend merk met schoonmaakproducten overnemen.


Onder meer in de stands van Yarrah, Natural Temptation, Biocare Products en Marcel's Green Soap waren nieuwtjes te vinden. Meer informatie daarover is te vinden in de fotoreportage.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.bio-xpo.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven