Lidl introduceert 'katervrije' bio-prosecco

Het avondje uit na een harde week werken: meer dan verdiend. En dan komt de man met de hamer the day after onherroepelijk langs. Even die reality check. Met hangen en wurgen sleep je jezelf, met bonkende hoofdpijn, de dag door. Na vandaag drink je nooit meer, beloof je jezelf plechtig. 

Halt! Als het aan Lidl ligt is dat scenario voortaan verleden tijd. De keten introduceert namelijk een nieuwe biologische en naar eigen zeggen 'katervrije' prosecco. Het sulfietgehalte van de prosecco is veel lager, wat het risico op een kater sterk vermindert, stelt de grootgrutter. Smaakt naar meer zeg je? Moet je wel even het water over. De 'Organic Presecco Spumante' is namelijk voorlopig alleen verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk voor een prijs van £7,99. De drank heeft een aroma van peer en witte perzik. Overigens wordt de claim van de supermarktketen wel sterk betwijfeld


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.