Natuurwinkel inspireert bezoekers met o.a. kookdemonstraties

"Brede doelgroep kunnen bereiken tijdens Vrij van Veggie Food Fair"

Van 6 tot 8 oktober hebben bezoekers van de Vrij van Veggie Food Fair (Jaarbeurs Utrecht) zich op de stand van Natuurwinkel kunnen laten inspireren en informeren over lekker eten, ook als je vegan of vegetarisch eet of een voedselintolerantie hebt. Janneke Schmidt, medewerker Retail Communicatie, Natudis: "Wij vinden het belangrijk dat je, ook als je bepaalde ingrediënten niet mag of wilt eten, voldoende keus en inspiratie hebt om lekker en gevarieerd te eten en te drinken. Dat was de belangrijkste boodschap die we de bezoekers van onze stand afgelopen weekend wilden meegeven."Tijdens de beurs werd het team van Natuurwinkel ondersteunt door kookdemonstraties van GreenAge, Yakso en Rosies. "De stand werd, zeker in het weekend, druk bezocht en we kregen lovende woorden over ons aanbod, waarbij de biologische vegan chocolade van iChoc niet aan te vullen was", zegt Janneke."Door deelname aan de eerste editie 'Vrij van Veggie Food Fair' hebben we een brede doelgroep kunnen bereiken. Mensen die graag geïnspireerd willen worden met nieuwe gerechten en producten. Binnen ons biologische assortiment vind je een groot aantal producten vrij van onder andere gluten, lactose, suiker, melk, kippenei, noten en tarwe", aldus Janneke.

Voor meer informatie zie: www.natuurwinkel.nl, www.greenage.nl, www.rosiesfood.nl, www.fzorganicfood.com en www.ichoc.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.