Van 6 tot 8 oktober hebben bezoekers van de Vrij van Veggie Food Fair (Jaarbeurs Utrecht) zich op de stand van Natuurwinkel kunnen laten inspireren en informeren over lekker eten, ook als je vegan of vegetarisch eet of een voedselintolerantie hebt. Janneke Schmidt, medewerker Retail Communicatie, Natudis: "Wij vinden het belangrijk dat je, ook als je bepaalde ingrediënten niet mag of wilt eten, voldoende keus en inspiratie hebt om lekker en gevarieerd te eten en te drinken. Dat was de belangrijkste boodschap die we de bezoekers van onze stand afgelopen weekend wilden meegeven."
Tijdens de beurs werd het team van Natuurwinkel ondersteunt door kookdemonstraties van GreenAge, Yakso en Rosies. "De stand werd, zeker in het weekend, druk bezocht en we kregen lovende woorden over ons aanbod, waarbij de biologische vegan chocolade van iChoc niet aan te vullen was", zegt Janneke.
"Door deelname aan de eerste editie 'Vrij van Veggie Food Fair' hebben we een brede doelgroep kunnen bereiken. Mensen die graag geïnspireerd willen worden met nieuwe gerechten en producten. Binnen ons biologische assortiment vind je een groot aantal producten vrij van onder andere gluten, lactose, suiker, melk, kippenei, noten en tarwe", aldus Janneke.
Voor meer informatie zie: www.natuurwinkel.nl, www.greenage.nl, www.rosiesfood.nl, www.fzorganicfood.com en www.ichoc.com
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- Anders Invest Food & Agri fonds participeert in Horizon Natuurvoeding
- "Leg biologische producten bij elkaar voor 60% meer omzet"
- "Minder produceren en een beter inkomen, welke boer wil dat nu niet?"
- "Deze manier van protesteren heeft geen zin"
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Natuurwinkel inspireert bezoekers met o.a. kookdemonstraties
"Brede doelgroep kunnen bereiken tijdens Vrij van Veggie Food Fair"
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-01 Eerste Organics Europe Youth Event: 31 augustus en 1 september
- 2022-06-29 Positieve energie en emoties wisselen elkaar af tijdens Caring Farmers dag
- 2022-06-29 Dit zijn de winnaars van de Natexpo Awards
- 2022-06-28 Eerste demo-activiteiten Tuinderij de Es van start
- 2022-06-27 Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- 2022-06-24 Fotoreportage: Bloedhete maar geslaagde BioVelddag
- 2022-06-22 Fotoreportage: ‘Gangbare jongens’ zorgen voor meer dan genoeg gesprekstof tijdens BioBorrel
- 2022-06-22 Biologisch tafelen op Landgoed Bleijendijk
- 2022-06-22 “Overal waar restafval is, kan de machine gebruikt worden om dat afval te verwerken tot geschikte bodemvoeding”
- 2022-06-21 Carmel College Salland wint finale Food Challenge 2022 met beste poké bowl
- 2022-06-21 Biofach belicht scenario's en kansen op weg naar klimaatneutraliteit
- 2022-06-17 Organic Food & Eco Living Iberia maakt succesvolle terugkeer naar Madrid
- 2022-06-17 "Raak consumenten in het hart"
- 2022-06-16 Solidariteit met Oekraïense bioboeren tijdens Europees congres
- 2022-06-15 “Zowel de biologische- als de gangbare sector zal zich meer moeten richten op de weerbaarheid van rassen en teeltsystemen”
- 2022-06-15 28 juni: innovatiedag over groenbemesters en bodemnutriënten
- 2022-06-13 Zonnige editie Kom in de Kas geeft energie in moeilijke tijden
- 2022-06-10 Jubileum Zomermarkt De Groene Passage: zaterdag 25 juni
- 2022-06-09 Veel animo voor excursies tijdens Meimaand Bijmaand
- 2022-06-08 Sprekers BioBorrel 21 juni: Jan-Willem Baas en Harry Smit