Mechanisatie akkerbouw en groenteteelt centraal

30 november: tweede editie Biotechniekdag

Op 30 november 2017 organiseren HAK Schoffeltechniek, Hagranop en
Delphy de tweede Biotechniekdag. De eerste editie vorig jaar kende ruim 500 bezoekers, waarvan het merendeel biologisch akkerbouwer. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de tweede editie alweer in volle gang.Op de 2e Biotechniekdag zal wederom de mechanisatie voor de biologische akkerbouw én groenteteelt in het algemeen centraal staan. Machinebouwers laten deze middag weer nieuwe innovaties zien. Sommige innovaties worden op de Biotechniekdag voor het eerst getoond. Naast alle technische innovaties is er ruim aandacht voor telers om elkaar te ontmoeten deze middag onder genot van eten en drinken tussen de machines. 

Internationaal karakter

De Biotechniekdag is voor bio-telers een goede mogelijkheid om enerzijds de belangrijkste mechanisatieontwikkelingen op gebied van biologische akkerbouw en groenteteelt te zien, anderzijds een belangrijk moment om u, elkaar en ons weer te spreken. Dit jaar krijgt de dag nog een internationaler karakter dan vorig jaar, er zullen dit jaar meer internationale bio-telers uitgenodigd worden zodat het een echte dag van én voor de bio-telers uit heel Europa wordt. Voor internationale telers is er rondom de Biotechniekdag de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bedrijfsexcursies op gebied van biologische teelt.

Alle bio-telers, omschakelaars en telers met speciale interesse in Biotechniek zijn welkom. Op de vernieuwde website www.biotechniekdag.nl kunnen telers zich aanmelden voor de dag.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.