De BioMechaTech: dromen met de voeten in de modder

Technische ontwikkelingen zijn van groot belang voor de biologische landbouw met het oog op duurzaamheid. Om deze reden presenteert de Bio-beurs op 17 en 18 januari 2018 de BioMechaTech. Hier ontmoeten en versterken biologisch en innovatie elkaar. BioMechatech krijgt zijn eigen karakter en ruimte op de Bio-beurs, zodat er rekening gehouden kan worden met de wensen van standhouders en bezoekers.

 

Live demonstraties op een echte bodem
Uniek aan de BioMechaTech is dat het de mogelijkheid biedt voor live demonstraties op een echte (zand)bodem. Naast deze wisselende demonstraties is het mogelijk om te kiezen voor een ruime, vaste opstelling, indien gewenst op een echte bodem.

Van high tot medium tech
De BioMechaTech wil dromen met de voeten in de modder. Er worden toekomstbestendige oplossingen gepresenteerd. Er is aandacht voor zowel ambitieuze hightech ontwikkelingen zoals robotica en drone-techniek, als voor medium tech direct op het bedrijf met bijvoorbeeld duurzame energie. BioMechaTech wordt hiermee een mooie mix met een aanbod voor elk bedrijf.

Marktkramen en workshops
Ook in het inhoudelijk programma is er dit jaar speciaal aandacht voor de technologische ontwikkelingen binnen de biologische landbouw. Hierin komen thema’s als drone techniek, block-chain technologie, sensortechniek en robotica aan bod. Ook de vertrouwde marktkramen zijn onderdeel van de BioMechaTech. Standhouders zorgen samen met de Bio-beurs voor een goede sfeer en uitstekende presentatie.

Interesse in BioMechaTech?
Voor de BioMechaTech zijn we op zoek naar partijen die geïnteresseerd zijn om zichzelf hier te presenteren. Naast de mogelijkheid van een demonstratie en een vaste opstelling is het ook mogelijk om te presenteren in een marktkraam.
Ontmoet in januari ruim 10.000 geïnteresseerde bezoekers, wees onderdeel van meer dan 350 standhouders uit de sector, vergroot uw netwerk en creëer nieuwe klanten!
Voor meer informatie over de BioMechaTech of het boeken van een stand kunt u contact opnemen met Laurens Nuijten via biomechatech@bio-beurs.nl

www.bio-beurs.nl/programma/BioMechatech


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven