"100% natuurlijke en vegan make-up"

Biocare Products vertegenwoordigt nu ook Inika

Tholen - Biocare Products in Opmeer is nu exclusief importeur en distributeur van het merk Inika is voor de Benelux. "Inika is een bijzonder merk uitsluitend natuurlijke, vegan, halal en 100% 'cruelty free' make-up. De zeer rijke minerale pigmenten maken de make-up ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. "De samenwerking met INIKA voelt enorm goed, zij staan voor 100% achter ons als distributeur en dat werkt erg prettig samen", vertelt Suzanne Smal enthousiast. Op zoek naar eventuele nieuwe merken houdt Biocare Products diverse awarduitreikingen in binnen- en buitenland in de gaten. Zo kwam Suzanne ook voor het eerst in aanraking met Inika. "Dit merk heeft best veel prijzen gewonnen, zo kwam het voor het eerst bij ons op het memo bord te hangen. De look van het merk viel ons enorm op, prachtige uitstraling van zowel de producten zelf als de verpakkingen. Echter wilde ik het uiteraard eerst zelf eens proberen. De Loose Mineral Foundation was direct mijn favoriet. Een foundation die letterlijk versmelt met mijn eigen huidtint. Toen heb ik direct de stoute schoenen aangetrokken en contact met de producent opgenomen."

Biocare Products ging letterlijk ver om de samenwerking tot stand te laten komen: "Om alles in goede banen te leiden ben ik vervolgens samen met mijn collega in het vliegtuig gestapt. De kennismaking verliep dermate goed dat we meteen na thuiskomst de eerste order geplaatst hebben en van start wilden gaan. 19 september hebben we INIKA dan gelanceerd voor de pers tijdens een persdag van House of Rebels."Er waren namelijk meer kapers op de kust. De reden dat ze met ons de samenwerking aan zijn gegaan is dat wij allemaal een achtergrond als schoonheidsspecialist hebben. Wij weten enorm veel over de ingrediënten en hoe wij de producten moeten gebruiken. Daarbij kunnen wij presentaties en trainingen geven zowel bij ons op locatie als in de winkel."

Inika leverde al rechtstreeks aan een aantal verkooppunten in Nederland en België. Suzanne: "Onlangs hebben we de verschillende actuele verkooppunten bezocht, waaronder een retailer die het merk al meer dan zeven jaar verkoopt. Voor een merk dat nog niet in Nederland vertegenwoordigd werd, liep het al bijzonder goed. Dit geeft ons enorm veel vertrouwen in dit veebelovende make-up merk."

BioXpo/VitaSana

Green People, Little Ondine en Ladycup zijn de andere merken die via Biocare Products verkrijgbaar zijn. Biocare Products staat 15 en 16 oktober op de BioXpo/VitaSana in Brussel. "Daar presenteren we uiteraard ook Inika met een mooie beursaanbieding"

Voor meer informatie:

Suzanne Smal
Biocare Products
Klaproos 2
1716 VS Opmeer
0229 758783
info@biocareproducts.nl
www.biocareproducts.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.