Op zaterdag 7 oktober kunnen liefhebbers van biologische haute cuisine hun hart ophalen. Vanaf 10:00 tot 15:00 uur organiseren De Restaurant Alliantie 's-Hertogenbosch en ZLTO-vakgroep Biologische land- en tuinbouw een heuse biologische foodmarkt in Vught, die is ontwikkeld onder de vlag van Taste XL. Chefkoks ter plaatse zetten daar gezamenlijk biologisch op de (menu)kaart.
Een veelvoud aan (biologische) bedrijven is vertegenwoordigd: Tuinderij de Es, Vrienden van De Guit, Stadsboerderij Dungense Polder, natuurlijktomaat.nl, Kaasboerderij De Ruurhoeve, Nobel Vlees, De Pure Keuken , Restaurant Pilkington's, Ries eten/drinken, Imkerij Stad en Streek, De Stoerderij, De Sterregaard, Van Agtmaal walnotenolie, Biologische Boerderij De Schoffel, Brabantsche Worstenbroodjes - Keilekker , De Koekoek, Wijngaard Dassemus, Paddestoelenrijk, boerderij Schuttershof, In de Boert, Pure Flavor, Boerderij Bleijendijk en Autarkia.nl.
Sterrenchefs helpen de gasten op weg en beantwoorden waar nodig vragen over recepturen en seizoensproducten.
Voor meer informatie: www.tastexl.nl