Fotoreportage bio-aanbod op Vakbeurs Foodspecialiteiten

Tholen - Meer dan 200 bedrijven die zich bezighouden met de verkoop van foodspecialiteiten presenteerden zich de afgelopen 2 dagen (26 en 27 september) in het Expo Center in Houten. Op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2017 waren ook veel biologische producten te vinden. Biojournaal maakte een uitgebreide fotoreportage.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Verschillende bedrijven, waaronder Aurora Kaas en Ribbink's Specialiteiten Bakkerij, stonden voor het eerst op de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Door de toevoeging van een derde hal werd de 28ste Vakbeurs Foodspecialiteiten groter dan ooit. De organisatie geeft nadrukkelijk de ruimte voor kleine, ambachtelijke en startende bedrijven. Op de beursvloer waren ook verschillende sfeervolle pleinen ingericht met marktkramen. De bezoekersaantallen zijn nog niet bekend.


In de fotoreportage onder meer: Meesters van de Halm, Sonneclaer, imkerij de Traay, Aurora Kaas, Natrada, Bastiaansen Bio Kaas en Bommels Conserven.

In hal 3 was een echte publiekstrekker te vinden, namelijk de Noord-Hollands Kaasmarkt die kaasleverancier Zijerveld had gericht. Dit is een variant op de Alkmaarse Kaasmarkt. Originele kaasdragers kwamen hiervoor op de beursvloer in actie.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is de vakbeurs voor delicatessen, gericht op speciaalzaken en aanverwante kanalen. Producenten, importeurs en groothandels toonden op de beurs uitgebreide assortimenten en noviteiten in Hollandse- en buitenlandse kazen, boerenkaas, noten, zuidvruchten, chocolade, bonbons, koffie, thee, wijnen en andere drankspecialiteiten, geschenkartikelen en verpakkingsmaterialen en winkelinrichting.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven