Klik hier om de fotoreportage te bekijken.
Verschillende bedrijven, waaronder Aurora Kaas en Ribbink's Specialiteiten Bakkerij, stonden voor het eerst op de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Door de toevoeging van een derde hal werd de 28ste Vakbeurs Foodspecialiteiten groter dan ooit. De organisatie geeft nadrukkelijk de ruimte voor kleine, ambachtelijke en startende bedrijven. Op de beursvloer waren ook verschillende sfeervolle pleinen ingericht met marktkramen. De bezoekersaantallen zijn nog niet bekend.

In de fotoreportage onder meer: Meesters van de Halm, Sonneclaer, imkerij de Traay, Aurora Kaas, Natrada, Bastiaansen Bio Kaas en Bommels Conserven.
In hal 3 was een echte publiekstrekker te vinden, namelijk de Noord-Hollands Kaasmarkt die kaasleverancier Zijerveld had gericht. Dit is een variant op de Alkmaarse Kaasmarkt. Originele kaasdragers kwamen hiervoor op de beursvloer in actie.
De Vakbeurs Foodspecialiteiten is de vakbeurs voor delicatessen, gericht op speciaalzaken en aanverwante kanalen. Producenten, importeurs en groothandels toonden op de beurs uitgebreide assortimenten en noviteiten in Hollandse- en buitenlandse kazen, boerenkaas, noten, zuidvruchten, chocolade, bonbons, koffie, thee, wijnen en andere drankspecialiteiten, geschenkartikelen en verpakkingsmaterialen en winkelinrichting.
Klik hier om de fotoreportage te bekijken.
Voor meer informatie: www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl