Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Doozo gaat verder als Ekomenu

Per 1 september 2017 zijn de activiteiten van Doozo geïntegreerd binnen Ekomenu, een maaltijdbox voor de gezondheidsbewuste consument. Er is keuze uit verschillende leefstijlmenu's en als enige box in België zijn alle ingrediënten 100% biologisch. Ekomenu is 100% biologisch maar niet duurder dan andere aanbieders zoals Hello Fresh. Het motto van Ekomenu is 'voor hetzelfde geld eet je biologisch'.



De menu's zijn Variatie met vlees, vis en vega, Vegetarisch, Vegan, Glutenvrij, Lactosevrij en Koolhydraatarm. De missie van Ekomenu 'gezond eten makkelijker maken' is in lijn met de nieuwe Voedingsdriehoek in Vlaanderen. De menu's bevatten veel groenten volgens de Denk Groenten! Denk Fruit!-filosofie van Frank Fol.

Ekomenu heeft een stringent no waste beleid. Per maaltijd zijn de ingrediënten verpakt in een individuele, lichtgewicht en recyclebare maaltijdzak. Ekomenu is hiermee de eerste box zonder kartonnen doos en zonder de daaraan verbonden verspilling, milieubelasting en kosten. Vanaf 22 september wordt Ekomenu in Vlaanderen en Brussel thuisbezorgd op vrijdag- en maandagavond.

De initiatiefnemers van Ekomenu, Marjolein de Vlaam en Jack Stroeken, werken reeds jaren samen met Frank Fol in het Denk Groenten! Denk Fruit!-programma. Het receptenteam bestaat uit Marjolein de Vlaam, Frank Fol en Sanne van Rooij.

Doozo is een initiatief van Frank Fol en Catherine van Durme. Catherine van Durme: "We zijn fier om aan te kondigen dat Doozo vanaf heden deel uitmaakt van het vorig jaar in Nederland gestarte Ekomenu. Frank zal als De Groentekok blijven zorgen voor heerlijke recepten en uitbouw in België."

Voor meer informatie: www.ekomenu.be
Publicatiedatum: