Farm Brothers winnen drie Great Taste Awards

"Mooie mijlpaal voor de Nederlandse biosector"

Tholen - Drie van Farm Brothers' koekjes hebben bij de Great Taste Awards in het Verenigd Koninkrijk hoge ogen gegooid. De Chocolate Chip & Apricot, Hazelnut & Cinnamon en Ginger & Lemon ontvingen daar een positieve beoordeling, wat inhoudt dat het Great Taste-logo voortaan op de verpakking mag prijken. "Vanzelfsprekend zijn we super trots", reageert Farm Brother Herman Insinger. "Het is een mooie mijlpaal voor de Nederlandse biosector. Dat een Nederlandse bio-onderneming zo goed scoort in deze gerenommeerde wereldwijde competitie, is hoopvol voor de toekomst."Van de ruim 6.000 inzendingen krijgt slechts 10 procent het predicaat. 9 van de 10 producten die het label mogen dragen komen echter uit het Verenigd Koninkrijk. "Om daar dan als 'buitenlands bedrijf' bij te horen, is een hele eer. Een kroon op ons werk", vertelt Herman.

Maar ook de andere koekjes lopen als een trein. Hermans oudere broer die in het Verenigd Koninkrijk woont, stuurt hem regelmatig foto's toe van lege schappen. "Nee, we hebben geen leveringsproblemen", lacht Herman. "De schappen worden de volgende dag gelukkig gewoon weer netjes aangevuld. Met name de Dark Choco­la­te & Sea Salt is niet aan te slepen." Naast Engeland trekt ook de vraag uit Frankrijk erg aan. De koekjes zijn daar beschikbaar bij La Vie Claire en Bio c'Bon.

Voor meer informatie:
Farm Brothers
info@farmbrothers.com
www.farmbrothers.com
www.facebook.com/Farmbrothersfood
www.instagram.com/farmbrothers
www.twitter.com/farmbrothers

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.