Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook bio-bosuitjes bij AGF-Online

Tholen - AGF-online heeft het Duitse vollegrondsassortiment nu ook gecomplementeerd met biologische bosuien. "Dit jaar zijn we een aantal proeven gestart. Nadat er een aantal velden mislukt zijn, is er nu één goed", vertelt Angelique van der Mey. Het bedrijf is in de biologische bosuien gestapt naar aanleiding van vraag uit de markt. "We zien het als een proef. Voorlopig hebben we zes weken biologische bosuien beschikbaar en daarna zien we verder. Omdat het dit jaar de eerste keer is, moeten we even kijken hoe het loopt en groeit."



Het bedrijf heeft niet direct de ambitie het biologische assortiment nog verder uit te breiden. "Wij denken dat dit niet nodig is, omdat de reguliere handel steeds schoner en schoner wordt. Verschillende producten zijn al zo schoon, dat het al bijna biologisch is", aldus Angelique. "Het seizoen van de reguliere bosuien verloopt ongekend goed. De kwaliteit is perfect en mede daardoor is de verkoop deze zomer heel erg goed. We hebben zeer tevreden afnemers om ons heen. We leveren de bosuien in allerlei verpakkingsvormen, ook los per kilo is geen probleem."

Voor meer informatie
AGF-Online
T: 0180 - 649 649
prijslijsten@kmey.nl
www.agf-online.nl