Organic focust op Noord-Hollandse winkels

"De ondernemer moet zelf in de winkel staan"

Tholen – Beleving toevoegen. Daar draait het de komende tijd om bij Organic food for you. "We willen weer gaan doen waar we ooit voor begonnen zijn. En dat werkt niet zolang we één van onze winkels niet de aandacht kunnen geven die het verdient. Daarom hebben we besloten om onze winkel in Den Haag te verkopen en ons te focussen op onze winkels in Noord-Holland", vertelt ondernemer Eric Verduin.

Amsterdam, Bergen en Laren worden goed gevulde winkels - volgepropt met lekker eten, zo geeft hij aan. De focus komt te liggen op de combinatie tussen koken en boodschappen doen. "Je proeft een gerecht in de winkel en kunt vervolgens alle ingrediënten bij elkaar zoeken en daar thuis mee aan de slag gaan. Met zo'n concept moet je gewoon zelf in de winkel staan. Een bedrijfsleider kan dit nooit met zoveel passie als wij doen."
 


Zelf gaat Eric volop aan de slag met de winkel in Bergen en Job gaat zich meer richten op Amsterdam en Laren. De winkels zullen op termijn een restyling ondergaan. "Het moeten echt 'winkels-plus' worden, waar men te weten kan komen hoe bio in elkaar zit. Ik ben met demo's in de winkel altijd verbaasd hoe weinig mensen weten hoe ze iets lekker moeten maken. Het draait om goede ingrediënten met smaak. Daar waar ons hart ligt, koken is het mooiste wat er is."
 
De ondernemers hebben een duidelijk doel voor ogen: "Wij zijn er van overtuigd dat we ons ten opzichte van het huidige winkelaanbod alleen maar kunnen onderscheiden door de 'super-bio-deli' te worden. In onze ogen zijn we dat al, maar qua 'look and feel' en beleving moet dat nog meer benadrukt worden. Hier gaan we ruimte en tijd voor maken."


 

Den Haag

Voor het pand in Den Haag zoeken Eric en Job eigenlijk iemand die voor zichzelf wil beginnen. "Diegene kan voor een heel laag bedrag een fantastische winkel openen. Het pand is 180 vierkante meter groot en het is drie jaar geleden ingericht met spiksplinternieuw meubels en dergelijke. We houden van mooie materialen. Wanneer iemand de winkel voor een schappelijke prijs koopt, kan je daar vanaf dag 1 een goede boterham uit halen. Daar ben ik van overtuigd."
 
Essentieel is volgens Eric dat de ondernemer zelf het gezicht moet worden van de winkel. "Als je de taal van de buurt spreekt, gunt men je het succes. Wij zijn teveel Amsterdammer... Met de ondernemer in de winkel zal de omzet echt gaan plussen. Dat merken wij ook in Noord-Holland. Ik sta zelf nu meer in de Cornelis Schuytstraat en Bergen en veel klanten reageren daar enthousiast op."
 
Voor meer informatie:
 
Eric Verduin
Organic food for you
06 51119107
Eric@organicfoodforyou.nl
www.organicfoodforyou.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.