Trainforest Experience tijdens Organic September

Londense metro verandert in oerwoud

Ter ere van 'Organic September' is de Londense metro de hele maand omgetoverd tot een bos. Het initiatief beoogt bewustwording te genereren onder consumenten om duurzame voeding te kopen met oog voor milieu en dierenwelzijn. Little Miracles, biologisch drankmerk, is het brein achter deze bijzondere aankleding. Bij binnenkomst passeren nietsvermoedende voetgangers gedecoreerde muren vol planten.

"We weten allemaal dat metro de laatste plek op aarde is waar je 'Organic September' mee associeert. Dat is precies waarom we dit jaar hebben besloten om onze Little Miracles'-flesjes tot leven te wekken door de Londense forensen de ultieme 'Train Forest Experience' te bieden in 'The Tube'", aldus Frederik Senger, directeur van Little Miracles, tegen Metro.

"Net als wij, is Soil Association gepassioneerd op zoek naar manieren om consumenten aan het denken te zetten. En ze laten stil te staan bij het feit waar ze hun lichaam nu eigenlijk aan blootstellen. Soil Association doet fantastisch werk en we zijn er trots op dat we dit jaar daar zelf een bijdrage aan leveren.

Little Miracles is in Nederland bij Albert Heijn verkrijgbaar.

Bron: Metro / Little Miracles

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.