17 september: Open Dag Landgoed Bleijendijk

Op 17 september opent Landgoed Bleijendijk de poorten en geeft de mogelijkheid te zien, te horen, te beleven en te proeven wat het landgoed allemaal te bieden heeft.
Op de centrale weide 't Juffrouwsweitje zullen verschillende thema's aan bod komen waar op dit moment op het landgoed aan wordt gewerkt.

Er worden mini-workshops gehouden in het thema Bewustzijnsontwikkeling, waar op Bleijendijk veel aandacht voor is. Ook zal er informatie te vinden zijn van alle coaches en trainers die op Bleijendijk een divers scala aan workshops en trainingen geven. Er zijn zelfs ter plaatse yoga-oefeningen te doen. Geïnteresseerden zullen ook informatie en foto's van de workshop- en overnachtingslocaties op het landgoed kunnen bekijken, evenals van de vakantiekampen voor kinderen die in de zomer te volgen zijn. Zowel de imker als de jager doen hun verhaal en de prille projecten om meer landgoedproducten te produceren worden gepresenteerd, evenals het voedselbosinitiatief.

Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zij kunnen op Boerderij Bleijendijk hun melkdiploma halen, ijsjes eten, op hooi klimmen, melk en een stukje vlees proeven en kalfjes aaien. Stichting Natuureducatie Bleijendijk is weer actief voor de kleintjes, waar hoofdtooien gemaakt kunnen worden, uilenballen van Bleijendijk uitgeplozen kunnen worden en er een speurtocht over het landgoed te doen is. Uiteraard zijn de vrijwilligers er om de nodige wervende gesprekken te voeren, want ze kunnen nog wel wat vrijwilligers gebruiken. Er kan de hele dag vlot gevaren worden op de Essche stroom en er zijn biologische hapjes en drankjes te krijgen.

Men kan te voet, fiets of met de huifkar (zonder hond) over het terrein, parkeren is buiten het landgoed langs de Oude baan. De tweede en derde ingang zijn open. De tuinderij, de workshop- en overnachtingslocaties zijn die dag niet toegankelijk. De Open Dag duurt van 11:00 tot 16:00 uur.

Bekijk hier de flyer van de Open Dag.

Adres: Bleijendijk 2, 5261 NL, Vught

Voor meer informatie: www.bleijendijk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.