8 november: partnerlunch Biologische Varkenshouders

Op 8 november organiseert de Vereniging voor Biologische Varkenshouders (VBV) haar jaarlijkse partnerlunch. De leden van de vereniging gaan dan in gesprek met een aantal andere partijen uit de keten om hun inzichten te verbreden. Het initiatief vindt voor de vierde maal plaats. De centrale vraag op deze dag is hoe ervoor gezorgd kan worden dat de biologische varkenshouderij in 2025 steviger staat dan ooit tevoren? Leden van de VBV krijgen nog een uitnodiging om zich aan te melden. De VBV is aangesloten bij Biohuis.

Thema 1: Onderzoeksagenda, welke onderzoeken helpen de biologische varkenshouderij verder? En met welke partners en financiers zou dit onderzoek uitgevoerd kunnen worden?

Thema 2: Toekomst biologische markt, waar liggen de knelpunten/kansen? Wat heb je nodig van andere sectoren? Hoe groot of hoe klein moet een kringloop zijn?

De lunch vindt plaats op woensdag 8 november van 12.30 tot 14.00 uur.

Voor meer informatie: www.biovarken.nl
 

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.