"Begin van veelbelovende samenwerking"

Holland Pharma investeert in natuurlijke cosmetica

Tholen - Holland Pharma heeft de natuurlijke cosmeticamerken Boho en Charwhite Cosmetics in het assortiment opgenomen. Hiervoor werkt Holland Pharma samen met Yaviva, de groothandel in natuurlijke cosmetica. "De producten van deze wat grotere en beroemdere merken die we voeren zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Holland Pharma. Dit op verzoek van veel van onze klanten. We hopen dat dit het begin is van een veelbelovende samenwerking", vertelt Pieter Hofland.

Pieter geeft aan dat binnenkort ook de producten van The Ohm Collection opgenomen zullen worden door Holland Pharma. "Het is een mooie stap. We willen graag alle verschillende klanten beter leren kennen, maar we weten ook dat veel van hen het liefst bij één leverancier inkoopt. Holland Pharma biedt wat dat betreft gewoon een service die bijna niemand kan aanbieden. Daarom zijn we blij dat een deel van de door ons op de Nederlandse markt vertegenwoordigde merken nu via Holland Pharma verkrijgbaar is."

Het assortiment van Boho cosmetics bestaat uit make-up in vele verschillende kleurnuances. Veel productkleuren kunnen uitstekend in combinatie met elkaar gebruikt worden. Yaviva is ook exclusief importeur van Charwhite. Charwhite Natural Teeth Whitener is een 100% natuurlijke poeder waarmee je je tanden op een natuurlijke manier witter kunt maken.


De nieuwste displays van Boho - die ze bij Holland Pharma ook voeren.Voor meer informatie: www.yaviva.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.