Informatiebijeenkomst Academie Kraaybeekerhof: 31 augustus

Donderdagavond 31 augustus om 19:00 uur is er een informatiebijeenkomst van de Kraaybeekerhof Academie. Studieleiders vertellen over de verschillende opleidingen. In september start de 3-jarige deeltijd opleiding Natuurvoedingskundige. Het eerste jaar van deze opleiding is ook goed los te volgen, en vormt een basis voor iedereen die in zijn beroep intensief met natuurvoeding werkt. Diverse eigenaren of medewerkers van natuurvoedingsspeciaalzaken kan de Academie tot haar (ex-) studenten rekenen. In een tijd waarbij natuurvoedingsspeciaalzaken hun toegevoegde waarde moeten zien te verzilveren in de concurrentiestrijd met supermarkten is het geven van goede (product)voorlichting cruciaal. Ook omdat de ene voedingshype afgewisseld wordt met een volgende, en de consument nog steeds weinig weet over voeding. Natuurvoedingsspeciaalzaken kunnen daarbij een gids zijn.

In Nederland is de opleiding Natuurvoedingskundige van de Kraaybeekerhof Academie uniek. Wat je binnen leert, kun je buiten, op het Landgoed waarnemen en ervaren. Door te werken met verschillende docenten, specialisten op hun vakgebied, komt er diepgang in de aangeboden stof. Tenslotte wordt studenten geleerd hoe ze afstand kunnen nemen van het reguliere 'lego-denken'. Dit alles tegen de achtergrond van met name de Antroposofie.


Kruidentuin van de Kraaybeekerhof Academie, direct achter de lesgebouwen.

In dezelfde maand gaat ook de 1-jarige opleiding 'De wereld van kruiden' van start. Deze unieke opleiding zet hoofd, hart en handen centraal, door niet alleen theoretische kennis over te dragen, maar dit te combineren met creatieve werkvormen, en praktijklessen. Op het Landgoed is voor deze lessen een kruidentuin aangelegd. Na dit jaar is een stevige basis gelegd van de kruidenleer.

Donderdag 31 augustus zijn ook de studieleiders aanwezig van de opleidingen die starten in februari 2018: Barstensvol Leven! (over bio-dynamische landbouw en vitale voeding) en Natuur in Begeleiding (Tuin Therapie en coaching).

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst via academie@kraaybeekerhof.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.