Terugroepactie AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+

Albert Heijn heeft besloten het product 'AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+ plakken' uit de winkels terug te halen. Het betreft de plakken met de houdbaarheidsdatum: 30/8/2017. De reden van de terugroepactie is een verpakkingsfout met als gevolg een productwisseling.Hierdoor bevat het product mogelijk biologische koemelkkaas en staat het allergeen koemelkeiwit niet vermeld. Het product is hierdoor niet geschikt voor mensen met een koemelkeiwitallergie. Het kan echter wel geconsumeerd worden door mensen die geen last hebben van deze allergie. Consumenten met een koemelkeiwitallergie worden daarom dringend verzocht de producten niet te bereiden of te consumeren.

Klanten kunnen bovengenoemd product, met de houdbaarheidsdatum 30/8/2017 terugbrengen naar een Albert Heijn winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen. Andere kaasproducten kunnen veilig geconsumeerd worden.

Bron: Albert Heijn

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.