Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biojournaal-collega Vincent zegt 'Si' tegen zijn Karen

Terwijl de redactie van Biojournaal de afgelopen twee weken genoot van de zomervakantie, stapte collega Vincent in het vliegtuig om na een urenlange reis aan te komen in het Zuid-Amerikaanse Colombia. Een mooie vakantiebestemming? Dat ook, maar onze collega had een speciaal doel: in het huwelijksbootje stappen.

In de zwoele hitte van Latijns-Amerika gaf hij zijn bruid Karen het jawoord, of beter gezegd: zijn 'Si'. Zoals je dat mag verwachten werd het een traditionele Colombiaanse bruiloft, waarbij de voetjes van de vloer gingen. In de weken voor vertrek leerde de van oorsprong Colombiaanse Karen enkele danspasjes aan Vincent. Volgens de berichten heeft hij niet op tenen gestaan, maar op zo'n dag heeft niemand last van lange tenen.



Gelukkig voor ons reisde het kersverse bruidspaar terug naar Nederland om hier samen een leven op te bouwen en blijft Vincent dus ook zijn plek op de redactie innemen. Wil je Vincent feliciteren? Stuur een mail naar vincent@biojournaal.nl.
Publicatiedatum: