Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioToday on tour met foodtruck

De Smaakspecialist trekt er deze maanden op uit in de tot foodtruck omgebouwde Volkswagen pick-up. De zon wakkert de zomerkriebels aan en zet de vakantie-modus op standje hoog.



Met het merk BioToday toert de Smaakspecialist deze zomer heel het land door om mensen kennis te laten maken met de biologische producten van BioToday, waaronder repen, plantaardige drinks of gezonde must-haves voor je picknicklunch. Het assortiment van BioToday bestaat uit hoogwaardige biologische producten zonder kunstmatige toevoegingen.



Door de consument actief op te zoeken, wil de Smaakspecialist (product)kennis en inspiratie over biologische voeding breed onder de aandacht brengen. De foodtruck is multi-inzetbaar, waardoor de meest uiteenlopende plekken bezocht kunnen worden. Zo ondersteunt de Smaakspecialist retailers op de winkelvloer met proeverijen en bezoekt het bedrijf evenementen en beurzen zoals Share a perfect Day, met onder andere verkoop van de producten.



Voor meer informatie: www.desmaakspecialist.nl
Publicatiedatum: