Nieuwe kokosoliën onder Ekoland

"Als iets een flinke opmars heeft gemaakt de afgelopen jaren, dan is het wel kokosolie", aldus Jorn de Beer, Brandmanager van Ekoland. "We zien dat kokosolie inmiddels in steeds meer Nederlandse huishoudens een vaste plek heeft gekregen in het keukenkastje en veelzijdig wordt gebruikt." Reden voor Ekoland om met een viertal scherp geprijsde kokosoliën het vertrouwde biologische basisassortiment verder aan te vullen.

Van kleine plantages op de Filipijnen en Sri Lanka

De kokosolie van Ekoland komt uit kokosnoten, afkomstig van kokosnoten in kleine goed gecoördineerde plantages op de Filipijnen en Sri Lanka. De boeren ontvangen een eerlijke prijs en de partner waarmee Ekoland samenwerkt is al meer dan 10 jaar op locatie nauw betrokken bij diverse productieprojecten. Met uiterste zorg wordt toegezien op het garanderen van aanvoer, de kwaliteitsaspecten en de controle op het biologische productieproces.Ontgeurd en extra virgin

Ekoland kokosolie wordt aangeboden in twee varianten: extra virgin en ontgeurd. De extra virgin kokosolie is verpakt in een glazen pot van 500 ml en heeft een milde kokossmaak. Ekoland ontgeurde kokosolie is ontgeurd met stoom en door de neutrale smaak geschikt voor elk type gerecht. Deze variant is verkrijgbaar in emmertjes van 550 ml, 1000 ml en 2500 ml.

Nu met korting te bestellen

De nieuwe Ekoland kokosoliën zijn nu exclusief voor klanten van Natudis met introductiekorting te bestellen via de webshop.

Voor meer informatie
T: 0341 464211
verkoop@natudis.nl.
www.ekoland.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.