"Meerdere productintroducties op de planning"

Vernieuwde Bionova sandwichspreads nu verkrijgbaar

Tholen - Bij FZ Organic Food zijn ze druk met de relaunch van het merk Bionova. Enige tijd geleden zijn de Bionova jams al in een nieuw jasje gestoken, dit geldt nu ook voor de sandwichspreads. De vernieuwde sandwichspreads zijn vanaf nu verkrijgbaar. "We gaan het hele merk Bionova opnieuw in de markt zetten en hebben gekozen voor een wat meer eigentijdse en frissere uitstraling. Er zit dan ook nog veel meer in de pijplijn. Voor de komende maanden staan er meerdere productintroducties op de planning", vertelt Jelmer Daniels van het in Wolvega gevestigde bedrijf.

"Daarnaast zullen we gefaseerd de bestaande ranges gaan herintroduceren in het nieuwe design, waarbij waar nodig ook de recepturen zullen worden verbeterd." Jelmer vertelt dat meteen ook de recepturen van de sandwichspreads aangepast zijn. "Zo hebben we de textuur van de spreads veranderd, hierdoor zijn de stukjes groenten beter te herkennen. Ook is de smeerbaarheid verbeterd."
 


De producent is erg tevreden met het eindresultaat. "Het nieuwe etiket springt meer in het oog. De reacties zijn ook erg positief." Er zijn vier verschillende sandwichspreads, namelijk: groenten, pikante groenten, tomaat-paprika en komkommer.
 


Voor meer informatie:
 
Jelmer Daniels
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
jelmer@fzorganicfood.com
www.fzorganicfood.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.