Samenwerking tussen Bio4Pack en Geostick

Fullcolour bedrukte composteerbare verpakkingen mogelijk vanaf één exemplaar

Bio4Pack beseft dat ondernemingen graag willen overstappen op composteerbare en sustainable verpakkingen, maar dat zij soms twijfelen om over te stappen, vanwege de onbekendheid met het materiaal. Om het makkelijker te maken ervaring op te doen met de verpakkingen van Bio4Pack, biedt het bedrijf nu de mogelijkheid om composteerbare verpakkingen in lage oplages te bestellen en in fullcolour te bedrukken. Zelfs al vanaf één exemplaar.

Bio4pack is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Haagse onderneming Geostick. Deze onderneming biedt digitaal bedrukte composteerbare film aan in co-licentie met Bio4Pack waardoor verpakkingen voldoen aan de strenge EN13432 norm voor compostering. De verpakkingen mogen dan ook worden uitgevoerd met het bekende kiemplantlogo (7P0466).

Geostick heeft de vijf meest gevraagde types laminaten op voorraad en kan snel en voordelig leveren. Bestellingen kunnen rechtstreeks bij Geostick worden geplaatst.

Met deze ontwikkeling wil Bio4Pack het voor iedereen mogelijk maken om zelf te ervaren dat composteerbare verpakkingen de oplossing zijn voor een circulaire economie.

Voor meer informatie: www.bio4pack.com en www.geostick.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.