Nieuwe look voor Lovechock Bars

Lovechock kondigt vol trots de nieuwe uitstraling van hun Lovechock Bars aan. Er zijn een aantal veranderingen doorgevoerd: de labels op de verpakking hebben opvallende kleuren gekregen zodat ze de vrolijkheid van de producten en het merk goed weergeven. Daarnaast is de chocolade vanaf nu verdeeld in zes blokjes in plaats van vier, zodat de reep makkelijker te eten is. Tevens hebben ze ervoor gekozen om het logo aan te passen zodat dit vanuit het schap duidelijker zichtbaar is. 'Eat the World Happier' is de vernieuwde statement van Lovechock en ze vinden het belangrijk om dit vanaf nu ook onderdeel uit te laten maken van hun nieuwe logo.Eat the World Happier

Wat Lovechock bedoeld met 'Eat the World Happier': consumenten leveren daadwerkelijk een bijdrage aan een blijere wereld door Lovechock te consumeren.
De eerlijke ingrediënten in de Lovechock producten zijn ook beter voor je lichaam. Daarnaast help je de boeren die de cacao verbouwen. Lovechock betaalt de boeren eerlijke prijzen en werkt volgens het Direct trade principe, zodat ze duurzame relaties met de boeren kunnen opbouwen. Lovechock maakt gebruik van afbreekbare verpakkingen. De producten zijn biologisch en veganistisch.


Lovechock

De Lovechock Bars worden gemaakt van biologische ingrediënten, verwerkt middels een speciaal beschermende techniek en vervolgens met de hand gemaakt in een kleine fabriek in de buurt van Amsterdam. Vanwege de ongeroosterde Arriba Nacional cacaobonen die Lovechock gebruikt, wordt al het goede van de cacao behouden.
Lovechock is opgericht vanuit een passie voor rauwe voeding. Lovechock laat zich vooral inspireren door de kracht van cacao en in het bijzonder de 'hartverwarmende' werking van rauwe cacao. Lovechock streeft naar een unieke combinatie van gezondheid, plezier en duurzaamheid.

Voor meer informatie: www.lovechock.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.