Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Duidelijk een feestje"

Zomerse sferen bij Natuurwinkel



Natuurwinkels in heel Nederland hielden het afgelopen weekend een Zomerfeest met proeverijen in combinatie met acties op zomerproducten.



En dat trok klanten. Janet van den Broek van Natuurwinkel Woerden: "De winkel werd druk bezocht. Omdat we de winkel feestelijk hadden aangekleed was het duidelijk dat er een feestje was bij de Natuurwinkel. Vaste klanten hadden de aankondiging al in de flyer zien staan. In de winkel serveerden we hapjes die gemaakt waren van de kortingsproducten. Direct inspiratie om er iets lekkers van te maken voor thuis."


 
Natudis organiseert in elk seizoen een seizoensfeest voor haar franchiseformule. Juist om de producten van de jaargetijden onder de aandacht te brengen en om klanten kennis en inspiratie te geven over hoe zij de producten kunnen gebruiken. Het volgende feest is het oogstfeest en staat gepland in oktober.



Voor meer informatie: www.natudis.nl
Publicatiedatum: