Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dönerzaak krijgt Zilveren EKO-keurmerk

Pas vier jaar in Nederland en toch al een succesvol etablissement openen. Het lukte statushouders Zaher Farhat en Arabi Al Sheikh, die het door oorlog geteisterde Syrië moesten ontvluchten. Hun dönerzaak beschikt over het Zilveren Eko-keurmerk, wat inhoudt dat tussen de 50 en 80 procent van hun ingrediënten biologisch is. Biologisch benadert wat hen betreft het best de smaak uit Syrië. "We willen dat onze gerechten lekker zijn. In Syrië kennen we alleen biologisch vlees, maar geen biologische groente. In Nederland kun je bijna alles biologisch krijgen."

Publicatiedatum: