Bath&Body vernieuwt Tisserand Aromatherapy lijn

Tisserand Aromatherapy heeft haar Bath&Body lijn vernieuwd. De producten gebruiken100% natuurlijke etherische oliën en bevatten botanische extracten metnatuurlijke vitaminen en antioxidanten om de huid mee te verzorgen. Er is keuze uit 14 producten in drie geurlijnen met een body wash, bath soak, hand wash, hand cream en deodorant: Rose & Geranium Leaf, Lavender & White Mint, Neroli & Sandalwood.De producten worden (deels) met bio-grondstoffen gefabriceerd. Van de toegepaste etherische oliën zijn in ieder geval de volgende certified organic door Soil Association: Pepermunt, Bergamot, Zwarte Peper, Grapefruit, Sinaasappel, Patchouli en Ylang Ylang. Bij de ontwikkeling en productie van de producten is gekozen voor kwaliteitsingrediënten die in een aantal gevallen niet van gecertificeerde bronnen afkomstig zijn. In sommige gevallen zijn de gecertificeerde biologische ingrediënten zelfs niet voorhanden in de markt.

De producten zijn vrij van parabenen, SLS/SLES/ALS, MCIT/MIT, Cocamide DEA, Siliconen en Aluminium. Producten van Tisserand Aromatherapy worden nooit getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten, dus ook geschikt voor veganisten.

Voor meer informatie over het assortiment:
info@tisserandbenelux.eu
www.tisserandbenelux.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.