Sprekers: Hans van Mierlo en Kees van Zelderen

Aanmelden voor tweede editie BioBorrel kan nog

Donderdag 22 juni vindt de tweede BioBorrel plaats bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam (17:30-19:30 uur). Er zijn inmiddels al meer dan 50 aanmeldingen binnen. Tijdens deze editie van de BioBorrel zal er aandacht zijn voor trends bij consument en producent. Er zijn dit keer twee sprekers met ieder een presentatie van ongeveer 10 minuten:
  1. Hans van Mierlo, marketing manager Ekoplaza/Udea. Onderwerp: Is er toekomst voor de biologische speciaalzaak?
  2. Kees van Zelderen, biologisch melkveehouder, bestuurslid Biohuis en voorzitter van de werkgroep Organic Farming van EU's Copa Cogeca in Brussel. Onderwerp: Klimaatdoelstellingen en innovatie van de Europese biologische landbouw.
Beide sprekers poneren na hun presentaties ieder een stelling, waarover vervolgens met de aanwezigen wordt gediscussieerd. Erik-Jan van den Brink, directeur EkoPlaza/Udea, voegt zich dan bij spreker/collega Hans van Mierlo.Aanmelden kan tot en met 18 juni. Klik hier om aan te melden.

Aansluitend aan de discussie wordt de aanwezigen, mede dankzij de Vrienden van de BioBorrel, een drankje en een hapje aangeboden. Wie tijd en zin heeft, kan daarna tegen 20:00 uur met andere aanwezigen blijven eten bij het eetcafé Van Pakhuis De Zwijger.

De BioBorrel

De BioBorrel is een initiatief voor iedereen die betrokken is bij de biologische sector. Van verwerker tot winkelier. Van agrariër tot geïnteresseerde leek. Met als doel netwerk versterking in de biologische sector. Eymert van Manen en Thomas van Hasselt zijn de initiatiefnemers van de BioBorrel.

Locatie

Pakhuis De Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

Voor meer informatie: www.debioborrel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.