Cora Braas, oprichter webshop Bio Amable:

"Vernieuwende producten voeg ik graag toe"

Tholen - De webshop Bio Amable bestaat inmiddels 4 jaar. Oprichter Cora Braas gebruikte zelf al jaren natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten, maar vond het altijd een hele zoektocht om de juiste fijne producten te vinden. "Daarom besloot ik om mijn eigen webshop op te gaan zetten. De natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten waren voor mij de enige logische optie omdat ik zelf al jaren bezig ben om zo gezond mogelijk te leven en zorgvuldig met het milieu om te gaan", aldus Cora. Ze geeft aan dat de meeste producten in de webshop Ecocert- of BDIH-gecertificeerd. Tot de merken behoren onder meer Amanprana, Harmonie, Lavera en Urtekram.Ze geeft aan dat het tot nu toe een groot succes is. "Ik ben nu 4 jaar bezig en Bio Amable heeft heel veel vaste klanten. Ook komen er dagelijks weer nieuwe klanten bij." Cora doet graag iets extra's voor haar klanten. "Ik doe mijn werk met liefde en pak de pakketjes dan ook met zorg in. Daar komen ook altijd weer leuke reacties op."

Bij Bio Amable kan men terecht voor 100% natuurlijke cosmetica, lichaamsverzorging voor het hele gezin, dierverzorging, supplementen, boeken, cadeaus enzovoorts. "We hebben eigenlijk alles wat je kunt bedenken voor het lichaam in ons aanbod. Zo niet, dan ga ik er naar op zoek. Ik wil niet te veel van hetzelfde in de webwinkel. Dus als er weer eens iets vernieuwends op de markt komt, dan voeg ik het graag toe. Nieuw zijn nu bijvoorbeeld de zogenaamde coffeescrubs van Bean Body. Ik vind dit een heerlijk product, je krijgt er een heel zachte huid van."Cora heeft natuurlijk ook wat persoonlijke favorieten. "Ik ben zelf helemaal gek op Shangri la van Amanprana. Dit is een geweldig serum. En de wenkbrauwpoeders van PHB vind ik ook super. Er is veel meer natuurlijk, maar op dit moment moet ik meteen aan deze twee producten denken."

Voor meer informatie:

Cora Braas
Bio Amable
06 20870011
info@bio-amable.nl
www.bio-amable.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.