Grote keuze biologische kruiden bij Spar

Een bonte selectie van de beste biologische kruiden uit Tirol is per direct in alle Spar-, Eurospar-, en Interspar-filialen in Tirol verkrijgbaar. Van tuinkers tot basilicum, verse kruiden zijn in deze regio zeer geliefd in de keuken. In totaal liggen er inmiddels al meer dan 2.600 producten van 128 producenten uit Tirol in de schappen van Spar.


De familie Strillinger (Michael en Marika Strillinger met dochter Apollonia) levert sinds meer dan 30 jaar verse biologische kruiden uit Tirol aan Spar.

De tuinderij Strillinger uit Söll voorziet Spar-klanten sinds meer dan dertig jaar van verse biologische kruiden uit Tirol. Het bedrijf produceert volgens strenge biologische richtlijnen en heeft zich uitsluitend op de teelt van kruiden toegelegd. De ligging op een helling met sterke zonnestraling, evenals de nachtkoeling op 600 meter hoogte zorgen voor ideale groeiomstandigheden en bijzonder aromatische kruiden.

"Verse kruiden zijn niet alleen lekker en gezond, ze zijn ook een belangrijk ingrediënt in de Tiroler keuken. Met de Spar Natur*pur biologische kruiden bieden we onze klanten lokale producten van uitstekende kwaliteit aan", zegt dr. Christof Rissbacher, directeur van Spar Tirol & Salzburg, over de goede samenwerking met de Tiroler kruidenspecialist Strillinger. Als traditioneel bedrijf uit Tirol zet Spar zich in voor een bijzonder nauwe samenwerking met lokale producenten en de ondersteuning van de lokale landbouwsector.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven