Zaterdag 30 september:

'Bee-hind the scenes' voor winkeliers

Imkerij de Traay in Lelystad viert dit jaar het 40-jarig bestaan. Eind september zal ter ere van dut jubileum een zogenaamde 'Bee-hind the scenes' georganiseerd worden. De Traay nodigt winkeliers van harte uit voor een kijkje achter de schermen en samen met hen het jubileum te vieren. Aan te raden is om niet te lang te wachten met aanmelden, want vol is vol.

De uitnodiging luidt als volgt:

Wij zijn alweer 40 jaar verslingerd aan honing! Kom je het met ons vieren?

Beste winkelier,
 
Wij nodigen je graag uit op 30 september aanstaande om 'Bee-hind the scenes' kennis te maken met onze imkerij aan de Groene Velden en samen ons 40-jarige jubileum te vieren.
 
Het is dit jaar precies 40 jaar geleden (1977) dat de oprichter van de Traay, imker Wouter Vuijk, een stukje grond kon pachten aan de Traayweg in Leersum en vanaf toen was Imkerij de Traay een feit. Op 30 september vertelt Wouter graag meer over het ontstaan van zijn passie voor imkeren en neemt je graag mee in de wondere wereld van onze bijen.
 
We brengen een bezoek aan onze bijenkasten, er wordt een interessante lezing gegeven over bijen en imkeren, we laten zien hoe we de kwaliteit van onze honing controleren (analyse op onder andere op pollen, fructose/glucose gehalte en HMF) en we zorgen voor een (h)eerlijke proeverij met honingspecialiteiten én een uitgebreide Bee-high tea!
 
Het wordt een dynamisch en interessant programma en we kijken uit naar je komst!
 
Om alles goed te kunnen organiseren, wil ik je vragen om je via mij aan te melden en aan te geven met hoeveel personen je wilt komen (maximaal 2 personen per winkel). Een concreet programma van de dag zal spoedig volgen. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met aanmelden (vol=vol). Aanmelden kan door te mailen naar info@detraay.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven