Volgende markt op 25 november

Zelfs onze zuiderburen bezoeken Glutenvrij Lente Festival

Afgelopen weekend kwamen mensen van heinde en ver om de glutenvrije markt te bezoeken aan de Fruitweg 20 te Leiden. Op zaterdag en zondag konden consumenten glutenvrije producten proeven en kopen. Een makkelijke manier om voordelig en feestelijk kennis te maken met nieuwe producten die initiatiefnemer Glutenvrijemarkt.com te bieden heeft.

Er zijn steeds meer van dit soort initiatieven om in te spelen op de groeiende vraag naar glutenvrije producten vanuit de markt. Dat de vraag naar glutenvrij aanbod en events groot is, is wel duidelijk. Er kwamen zelfs mensen uit Antwerpen om hun glutenvrije repertoire uit te breiden.Anne van Woudenberg van het glutenvrije merk Senzagluti: "Je merkt echt dat steeds meer mensen bewust willen eten. De reacties op de nieuwe melen en bakmixen van Senzagluti waren positief. Naast dat ze biologisch en glutenvrij zijn, zijn ze ook vrij van ei en lactose. Naast mensen met een glutenintolerantie zijn ze dus ook geschikt voor de veggies onder ons." In totaal stonden er meer dan 35 stands en foodtrucks met bekende en nieuwe producten.

Glutenvrijemarkt.com heeft dit jaar in ieder geval nog een markt gepland op 25 november, waar je onbezorgd met een glutenintolerantie kunt shoppen en happen.

Voor meer informatie: www.glutenvrijemarkt.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.