Betekent Auchan Bio het einde van Coeur de Nature?

De Franse retailer Auchan gaat een biologische supermarkt in Lille openen, onder de naam Auchan Bio. Een initiatief dat het einde zou kunnen betekenen van Coeur de Nature, de kleinere gespecialiseerde keten van Auchan.
 
Er zijn momenteel twee Coeur de Nature-winkels. De eerste opende in 212 in Br├ętigny-sur-Orge. Deze winkel is 1000 vierkante meter groot en er liggen meer dan 13.000 producten in de schappen. De distributeur nam vervolgens de tijd om het concept goed te evalueren. Na drie jaar besloten ze tot een pro-actieve ontwikkeling van winkelketen en in september 2016 is de tweede vestiging van Coeur de Nature geopend in het negende arrondissement van Parijs, aan 'rue de Dunkerque'. Deze winkel is slechts 237 vierkante meter. Met winkels van dergelijke grootte hebben Casino (150 Naturalia-winkels) en Carrefour (14 Carrefour Bio-winkels) ook succes.

Bron: Lineaires
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.