Bioweb en De Friese Steekbox lanceren Friese maaltijdbox

Webwinkel Bioweb en streekchef Djurre Veensma zijn gestart met 'De Friese Streekbox', een maaltijdbox met biologische streekproducten. Kok Djurre Veensma ontwikkelt de recepten; Bioweb haalt de ingrediënten op bij de boeren en telers. In Tytsjerk worden de ingrediënten op maat verpakt en vandaar uit bezorgd bij klanten in de hele provincie Fryslân.

Maaltijdbox steeds populairder

Niet meer nadenken over wat je vandaag moet eten, maar elke week drie verassende en eenvoudige recepten met alle ingrediënten op maat thuisbezorgd. Alle ingrediënten zijn biologisch en zoveel mogelijk uit Fryslân afkomstig. Zo is er vlees van boerderij Louwsmar in Tytsjerk en spinazie van teler Jochum de Boer in Kimswerd. Er zijn twee type streekboxen: voor vier personen en voor twee personen. De recepten zijn zowel met vlees, vis als vegetarisch.Vers geoogst

De maaltijdboxen zijn te bestellen via de webwinkel www.bioweb.nl. De Friese Streekbox is geen abonnement. Tot woensdag 11 uur kan de box besteld worden (vaste bestelling instellen kan ook). Na 11 uur sluit de webwinkel en worden de verse producten geoogst en ingepakt zodat ze op vrijdag bezorgd kunnen worden. De kosten van de maaltijdbox inclusief thuisbezorging bedragen 45 euro voor 2 personen en 67 euro voor 4 personen, dat is respectievelijk 7,50 euro en 5,58 euro per maaltijd per persoon.
 

Van banaan tot brood

Naast de maaltijdbox bestel je makkelijk je overige boodschappen ook gewoon bij Bioweb. Het assortiment is dat van een biologische supermarkt, dus van bananen en hagelslag tot wc-papier en brood. Bioweb is al ruim tien jaar actief als webwinkel in biologische boodschappen. Het bedrijf heeft veel regionale leveranciers. Bovendien zorgt Bioweb al jaren voor het thuisbezorgen van boodschappen en heeft daarvoor de juiste logistiek in huis.Samenwerking Bioweb en Streekchef

Djurre Veensma is initiatiefnemer van de Friese Streekbox. Veensma hecht veel waarde aan het werken met Friese, biologische ingrediënten. "Ik weet als geen ander hoe belangrijk gevarieerd en gezond eten is. Voeding is de basis voor onze gezondheid. Er zijn volop heerlijke producten te krijgen uit onze eigen streek. Ook is het van belang dat als de producent of teler een eerlijke prijs ontvangt voor zijn product, hij zich kan blijven doorontwikkelen en verduurzamen."

Voor meer informatie: www.bioweb.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.