Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Buiteman introduceert biscuits met gerijpte Goudse kaas&bieslook

Buiteman heeft haar lijn hartige biscuits uitgebreid met een nieuwe variant: gerijpte Goudse kaas met bieslook. De zachte en aromatische smaak van dit populaire kruid combineert goed met de pittige smaak van de Goudse kaas. De biscuits hebben een crunchy bite, welke goed tot zijn recht komt als de biscuits even verwarmd worden in de oven of magnetron. De biscuits zijn geschikt om op tafel te zetten tijdens de borrel.

Al bijna 60 jaar worden de biscuits van Buiteman bereid op ambachtelijke wijze volgens traditioneel familierecept en worden deze uitsluitend in de oven gebakken. De biscuits kenmerken zich door het gebruik van ingrediƫnten als authentieke gerijpte kazen van Nederlandse bodem.



Volgende week is Buiteman aanwezig op de PLMA in Amsterdam die dit jaar plaats vind op 16 en 17 mei (stand F-8126). De kaasbiscuits met gerijpte Goudse kaas en bieslook zijn geselecteerd als innovatie voor de New Product Expo. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak; sales@buiteman.com of 076 5042480.

De biscuits van Buiteman zijn verkrijgbaar via Udea (www.udea.nl) en De Nieuwe Band (www.nieuweband.nl).
Publicatiedatum: