14 mei: Moederdagmarkt op Landgoed de Olmenhorst

"Mooie try-out om te zien of brunch en markt samengaan"

Tholen – Op 14 mei organiseert Original Market een Moederdagmarkt op Landgoed de Olmenhorst. Niet alleen moeders, maar het hele gezin is welkom om een kijkje te komen nemen op de markt met meer dan 40 stands, waarin nijverheid centraal staat. Denk aan handgemaakte kinderkleding, sieraden en accessoires en vintage woonspullen, fair trade cadeautjes en huisgemaakte lekkernijen.De eerste editie van Original vond plaats in Oegstgeest in 2013. Deze Moederdagmarkt is een nieuwe samenwerking tussen de organisatie met Landgoed De Olmenhorst. "Op het landgoed hebben we elk jaar op Moederdag een brunch met een high tea. Dit jaar combineren we dat ook met een markt. De voortekenen zijn goed. Veel standhouders gaven te kennen hier graag te willen staan. Voor ons is het meteen een try-out. Zo kunnen we in kaart brengen of de combinatie brunch en markt goed met elkaar samengaan. Zeker met de huidige weersvoorspellingen zien we het positief tegemoet", vertelt Irene Lugtigheid van De Olmenhorst.

Naast de markt kan men wandelen op het landgoed. Kinderen kunnen spelen in de speeltuin, op het veld en op het springkussen. Ook zijn er diverse inloopworkshops bij de ateliers.

Niet alle bedrijven die acte de présence geven zijn biologisch. Tot de biologische deelnemers behoren onder meer Beebox, De Vlindertuin en Het Groene Theehuis.De Moederdagmarkt vindt plaats op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek (Lisserweg 481) tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie: www.olmenhorst.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.