Zeezout - Paprika - Dille & bieslook

Nieuw: GoPure Canyon aardappelchips

"Krachtig, vol van smaak en puur natuur. Met de nieuwe Canyon aardappelchips van GoPure maken de enthousiaste chipsmakers uit Emmeloord hun credo opnieuw waar. Het geheim? Speciaal geselecteerde aardappelen en authentieke specerijen. Dit is geen chips meer, dit is puur avontuur", vertelt Katharina Haack.

Unieke bite

GoPure Canyon chips worden gemaakt van biologisch geteelde aardappels die speciaal voor dit doel zijn geselecteerd. Grof gesneden en in kleine hoeveelheden gebakken: dat geeft ze hun karakteristieke textuur, stevig én crispy.


Passend in de trend

De nieuwe chips zijn verkrijgbaar in drie varianten: puur zeezout, authentieke paprika en frisse dille & bieslook kruiden (40 gram en 125 gram). "Elke variant staat voor een unieke beleving die past in de trend naar puur en authentiek." De gist- en suikervrije chips van GoPure zijn helemaal biologisch, allergeenvrij en vegan. Daardoor zijn ze voor een brede groep consumenten bereikbaar.


De kleinverpakking van 40 gram.

Straight from the land

De avonturen van Yellow Chips startten in 2013, toen enkele enthousiaste voedingsprofessionals zich gingen inzetten voor een ruimer aanbod van de lekkerste biologische chips. Vanaf die tijd onderscheidt Yellow Chips zich door een sterke betrokkenheid bij lokale telers en boeren. Kennis en ervaring kunnen zo optimaal worden benut. De biologische grondstoffen worden indien mogelijk direct in de buurt ingekocht.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar GoPure via zeghetnouzelf@gopure.org.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.