Nino Venezia, Dutch Graphic Group:

"De tweede LED-drukpers gaat er snel komen"

Tholen - Begin deze maand introduceerde de Dutch Graphic Group in Venlo, het voormalige Graphic&Mail, de allernieuwste op LED Technologie gebaseerde zeskleurige Mark Andy P5-drukpers. De vraag naar de grafische producten is zo groot dat eigenaar Nino Venezia nu al plannen heeft om een tweede soortgelijke drukpers aan te schaffen.

De Dutch Graphic Group is voor veel bedrijven in de AGF- en bloementeelt- en handel preferred partner voor het leveren van kwaliteitsetiketten en labels. "We zijn bekend met de werkwijze en kwaliteitseisen van de branche en beschikken continue over een voorraad van materiaal om onze klanten snel en professioneel te voorzien. Daarom kiezen ook steeds meer bedrijven voor ons. Ze zitten niet op lange wachttijden te wachten", vertelt Nino.


Enzo, Anita en Nino Venezia

Volgens Nino zorgt de positieve stemming in de tuinbouw er voor dat er weer meer bedrijven met creatieve ideeën komen. "We werken op basis van een totaalconcept en verzorgen de invulling van de grafische producten van A tot Z. Alleen krijg je bij het ene bedrijf de volledige vrijheid en ben je bij de grotere marktpartijen veelal gebonden aan een huisstijlhandboek", vertelt Nino.

Een trend in etikettenland is volgens de fullservice leverancier van grafische producten dat er steeds meer wordt overgegaan van de traditionele thermo-etiketten naar Polypropyleen (PP), een kunststof die de etiketten een mooie glans geeft. "Deze transparante etiketten maken het product achter de verpakking zichtbaar en dat maakt de uitstraling een stuk chiquer dan de witte etiketten die je veel op flowpack ziet."

Een andere veelgevraagde oplossing is het toplabel dat de Dutch Graphic Group voor shakers ontwikkelt. "Wij zorgen ervoor dat het gat bovenin de shaker gedelamineerd is en er dus nooit lijm in aanraking met het product komt", vertelt Nino. "Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Zo werkt onze LED-drukpers ozon-neutraal en is de inkt 'food-approved'."

De tweede LED-drukpers stond eigenlijk voor 2018 in de planning, maar door de grote vraag, is Nino zich nu al op de aanschaf aan het oriënteren. "Ik ben het beu om steeds maar werk uit te besteden. Het is een forse investering, maar dan zijn we wel klaar om in eigen huis alles voor onze klanten te regelen. Dat blijven we doen op de door ons bekende wijze. We werken als familiebedrijf, steken alles wat we verdienen terug in de zaak en hebben geen overhead."

Voor meer informatie:
Nino Venezia
Dutch graphic group
Venrayseweg 114
5928 RH Venlo
T. +31 (0)77 - 399 96 40
F. +31 (0)77 - 399 96 49
info@dutchgraphicgroup.com
www.dutchgraphicgroup.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.